ALCUIN OLTHOF

Alcuin Olthof huisje header
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Besneeuwde-bergen Vandaag heeft mijn hoofd vrij

Vandaag heeft mijn hoofd vrij

“Vandaag heeft mijn hoofd vrij. Het hoeft niet te bedenken, te herinneren of te begrijpen.”

Dagelijkse gedachte, 20 maart 2021

Tijdens de reis terug van het werk in Italië naar huis ervaar ik het nu-moment. Er is geen voor of na, je stapt in, start de reis en hebt te accepteren wat je onderweg overkomt. Het is wat het is. Niet meer, maar zeker ook niet minder. De radio speelt zachtjes, het verkeer is rustig en vraagt slechts ontspannen aandacht. 

Over de Povlakte richting de besneeuwde bergen. Een voldaan gevoel stroomt door mijn lichaam.

#bergen #sneeuw #vrijheid

Deel dit bericht

Er valt meer te ontdekken

Architectuurnomaden

Gastvrijheid

Voor ‘het huis van de kunstenaars’ word ik aangesproken. “Of ik op het dak de bergen van het Atlasgebergte wil zien”. Ja, dan heeft hij mij

Lees verder »

Stuur me nieuwe berichten

Houd me op de hoogte