ALCUIN OLTHOF

Alcuin Olthof huisje header
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Plato-locatie Grindweg Wageningen-notitie

Plato-locatie Grindweg

Overschaduwen het beeld van Wing en de verhalen van Erik de kennismaking? Ik heb het gevoel dat in de ontmoeting en tijdens het verblijf in Istanbul geen echt contact ontstaan is. In de presentatie op het consulaat zie ik haar professionaliteit, het ‘Wing-ding’. De sieraden, de blauwe schoenen en de zwierige, stijlvolle kleding maken mij nieuwsgierig naar de persoon erachter. Ondanks de aanwezige zakelijkheid ervaar ik een vrouwelijke energie en intuïtie. 

Ik besluit haar op te zoeken in haar huis in Wageningen. Het adres is vlak bij de oude Grindweg waar ik destijds op de voormalige locatie van Plato-hout een invulling uittekende. 

Haar huis is een oude bouwfondswoning onder architectuur en duurzaam verbouwd.

De energie in het huis voelt goed. In verband met COVID19 en het geschikte weer zitten we buiten onder het overstek. De tuin laat iets zien van haar achtergrond als landschapper. De ingrediënten voor de lunch komen vers uit de moestuin.

Plato-locatie Grindweg Wageningen

Wageningen schets

#Rijksadviseur #IT2019 #Istanbul #Kralenspel

Betrokken architect: Kristinsson Architecten – Deventer

Deel dit bericht

Er valt meer te ontdekken

Architectuurnomaden

Gastvrijheid

Voor ‘het huis van de kunstenaars’ word ik aangesproken. “Of ik op het dak de bergen van het Atlasgebergte wil zien”. Ja, dan heeft hij mij

Lees verder »

Stuur me nieuwe berichten

Houd me op de hoogte