ALCUIN OLTHOF

Alcuin Olthof huisje header
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Lot de Walvis Alcuin Olthof

Lot & de walvis

Teleurstelling en verbazing. 

Mijn primaire reacties toen ik begreep dat Lot niet aanwezig kon zijn, want er bestond helemaal geen Lot! De jongen die ons bediende moest glimlachen over mijn duidelijke teleurstelling. 

Later ging mijn emotie over in bewondering. Het concept was knap neergezet en verbeeld. Lot, die in een blauw Volkswagen camperbusje over de continenten gezworven had en onderweg verschillende eetculturen had ervaren. Ieder land met haar specifieke specerijen en gerechten. Steeds opnieuw proeven en het idee daar iets mee te willen doen. Vervolgens het eind van het nomadische leven en het starten van een restaurant met een keuken die gebruikt maakt van haar ervaringen.

Wat maakt dat ik hier zo vol in meeging in deze opgezette fantasiewereld?

Er is voor mij niet veel nodig om het verhaal te verbeelden. Vervolgens een sluimerend verlangen naar zo’n avontuur eraan toevoegen en met het gerecht dat op tafel komt is de cocktail compleet. Ik bevind mij op het terras van een klein Grieks eiland en geniet.

#avontuur #architectuurnomaden #reizen #camper #tinyhouse

Lot en de walvis

Deel dit bericht

Er valt meer te ontdekken

Architectuurnomaden

Gastvrijheid

Voor ‘het huis van de kunstenaars’ word ik aangesproken. “Of ik op het dak de bergen van het Atlasgebergte wil zien”. Ja, dan heeft hij mij

Lees verder »

Stuur me nieuwe berichten

Houd me op de hoogte