Lot de Walvis Alcuin Olthof

Lot & de walvis

Teleurstelling en verbazing. 

Mijn primaire reacties toen ik begreep dat Lot niet aanwezig kon zijn, want er bestond helemaal geen Lot! De jongen die ons bediende moest glimlachen over mijn duidelijke teleurstelling. 

Later ging mijn emotie over in bewondering. Het concept was knap neergezet en verbeeld. Lot, die in een blauw Volkswagen camperbusje over de continenten gezworven had en onderweg verschillende eetculturen had ervaren. Ieder land met haar specifieke specerijen en gerechten. Steeds opnieuw proevende en het idee daar iets mee te willen doen. Het eind van het nomadische leven en het starten van een restaurant met een keuken die gebruikt maakt van haar ervaringen.

Wat maakt dat ik hier zo vol in meeging in deze opgezette fantasiewereld?

Er was voor mij niet veel nodig om het verhaal te verbeelden. Vervolgens een sluimerend verlangen naar zo’n avontuur toevoegen en met het gerecht dat op tafel komt is de cocktail compleet. Ik bevind mij op het terras van een klein Grieks eiland en geniet.

#avontuur #architectuurnomaden #reizen #camper #tinyhouse

Lot en de walvis

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Er valt meer te ontdekken

Architectuur

21333 V47

De vraagstelling verandert na een eerste verkenning van de mogelijkheden. Een tuinhuis achter in de tuin mist inderdaad de directe verbinding met het leven in

Lees verder »
Architectuurnomaden

Fortuny | Venetië

Opnieuw hebben we een avontuurlijke ervaring vanuit het gebruik van Google in combinatie met niet complete informatie. Fortuny Kort voor ons bezoek aan Venetië was

Lees verder »

Stuur me nieuwe berichten

Houd me op de hoogte