ALCUIN OLTHOF

Alcuin Olthof huisje header

21333 V47

De vraagstelling verandert na een eerste verkenning van de mogelijkheden. Een tuinhuis achter in de tuin mist inderdaad de directe verbinding met het leven in het huis.

Dit kan als voordeel, maar ook als nadeel ervaren worden.

Hoekhuis

Het huis is het hoekhuis van een rijtje en heeft ook een strook grond naast het huis. Wat zijn de mogelijkheden van dit stuk grond?

Uiteindelijk schets ik hoe entree van de werk- en de woonfunctie gecombineerd zou kunnen worden. Door de beide functies verder niet te verweven Lichttoetreding is belangrijk en krijgt dus extra aandacht.

De constructeur berekent hoe de getekende uitbouw constructief verbonden moet worden. Na het toevoegen van de principedetails is het plan klaar voor de vergunning aanvraag.

December 2021.

Ondertussen is de omgevingsvergunning binnen. Het volgende traject is een verder bouwkundige uitwerking, kostencalculatie en het zoeken van een goede en beschikbare aannemer.

Deel dit bericht

Er valt meer te ontdekken

Architectuur

Gipfelkreuz Similaun

Uit het archief | 2003 Een foto uit het reisdossier van een Öztaller-rundtour. Net als een eerdere ervaring bij de terugkeer in het dal (Haute

Lees verder »
Bouwkunde

Creatieve vaardigheden

In de opgave van de module Creatieve vaardigheden van het NCOI zit de reductietekening. Reduceer de informatie tot dat waar het echt over gaat; de

Lees verder »

Stuur me nieuwe berichten

Houd me op de hoogte